DEVIANT ART

Bingung mau ngapain, trus browsing dan nemu www.deviantart.com website devian, yang sumpreeeeettt keren bangeeeeetttt!!! jadi inget jaman dulu nge-design. meskipun dah lewat masanya…. hiks….
nih website bikin gua ngiler aja… jadi pengen belajar photoshop lagi. jadi pengen megang corel draw lagi, pengen lagi…. is it gonna be?


yang baru gua sadarin, gua gila ama internet and computer kali yah, gua bisa ngabisin waktu berjam jam ngga berdiri (pallingan buat kencing doang ama narik rokok sebatang) didepan layar se-kuprit…ck ck ck ck ck…no wonder my eyes day by day makin nambah minusnya.

with internet you can do anything want you want, be what you wanna be, and most of all, all what you need is in here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s